dimarts, 18 de maig del 2010

Q5: Death Note

Hola a tots!

Avui us presento el cinquè i penúltim qüestionari de Death Note, que inclourà preguntes del novè i desè volum.
  • Pregunta visual:
    En Mikami apareix en alguna ocasió per televió, sota quin número de públic el podem trobar?

  • Pregunta argumental:
    Quin fet determinant explica l'Aizawa perquè en Near descobreixi la identitat del segon L?

  • Pregunta frikie:
    Quan en Near esposa que en Kira i el cuarter general podrien estar conxorxats, ens ofereix una metàfora visual molt aclaridora per entendre que Kira és el segon L. Quina és?

Per anar bé, recordeu que hauríeu de respondre a aquest qüestionari abans del dia 26 de maig; ja que el dia 25 de maig es penjarà el Q6 i últim!


Imatge del manga Death Note, d'Obata Takeshi i Ōba Tsugumi



Molta sort amb els treballs i exàmens!!!

Animeu-vos a participar... que això ja s'acaba!!

Núria

2 comentaris:

  1. 1-
    el nº19

    2-
    Quan li explica com van posar en llibertat el possible Kira i segon, explicant-li lo que va passar, quan diu la frase determinant que diu el pare del Light " Matare a kira y luego me suicidare", en Near considera que per dir lo de suïcidar-se desprès de executar-lo,o ha de ser perquè te un vincle personal amb el que matarà.

    3-
    Agafa un ninot de la seva col•lecció, el qual representa que es un policia, amb un uniforme una mica estrafolari, com si fos de les forces especials,o portes una armadura. fent servir aquest ninot de representat del líder de la policia del cuarter general d'investigació,es a dir, el L. I li canvia el cap per un d'un esquelet, representat la mort o a Kira, es adir, que disfressa en Kira amb un uniforme policial.

    Com que el ninot porta un casc de cap sencer que no li permet veure-li la cara, fins que no es destapa el casc. Per dir-nos, que ell serà capas de desemmascara en kira, que es fa passar per un policia que ha suplantant el lloc del L.

    ResponElimina
  2. Pregunta 1:
    En Teru Mikami apareix a la televisió i capta l’atenció de Kira sota el número 34, tal com s’observa a la pàgina 29 del desè volum.
    Quan en Teru necessita que en Kira es posi en contacte amb ell, apareix altre cop a la televisió com a espectador número 19; tal com s’observa a la pàgina 121 del desè volum.

    Pregunta 2:
    Exactament, tal com s’indica a la pàgina 64 del desè volum:
    “lo del teatrillo ridículo que hicieron para determinar la liberación definitiva de los sospechosos... lo ha escuchado, ¿verdad? Eso me ha permitido deducirlo.” [... ] “lo importante es la frase “mataré a Kira y luego me suicidaré”. Es decir... que el vicedirector Yagami y el sospechoso de ser Kira son padre e hijo.”[... ]“siendo así, creo que el segundo L, además de ser Kira... es Light Yagami...”.

    Pregunta 3:
    A les pàgines 95-97 del novè volum, en Near ens mostra dos dels seus ninots: un policia (una mica futurista) i un Déu de la mort (shinigami). Però quan destapa el casc del policia, es descobreix la seva veritable identitat... una calavera, la mort... KIRA!
    Per referir-se al segons L, extreu momentàniament el cap de calavera per canviar-la per una d’un humà. Tot això és una metàfora molt ben trobada, per indicar la doble identitat del segon L.
    Tanmateix, Jaume no havia arribat a tan... que li treu el casc perquè ell serà capaç desemmascararà a Kira... guau!

    ResponElimina

Digue'n la teva!