dimarts, 25 de maig del 2010

Q6: Death Note

Hola a tots!

Avui us presento el sisè i últim qüestionari de Death Note, que inclourà preguntes de l'oncè i dotzè volum.

  • Pregunta visual:
    En Mikami va tots els dijous i diumenges al gimnàs "Sports Gym dai Kyoto", de 9 a 10:30 de la nit. S'observa que deixa les seves coses a la taquilla número 19, però quin número de sèrie té el pany d'aquesta taquilla?

  • Pregunta argumental:
    Quin missatge havia de rebre en Light de part de la Takada, si en Mikami descobria qua la llibreta havia estat manipulada?

  • Pregunta frikie:
    La Kiyomi Takada presenta 2 esdeveniments típics de la cultura japonesa. Quins són i en que consisteixen?


Per anar bé, recordeu que hauríeu de respondre a aquest qüestionari abans del dia 2 de juny, però com que tots estem en èpoques d'exàmens... respongeu quan pogueu!


Imatge del manga Death Note, d'Obata Takeshi i Ōba Tsugumi


Molta sort amb els treballs i exàmens!!! Que ara és la traca final!!

I quan pogueu, animeu-vos a participar... que ja no queda res!!

Núria

2 comentaris:

  1. 1-
    El número de sèrie del pany es: 238

    2-
    El missatge de la Takada era el de "Quiero verte enseguida", i l'enviaria quan en Mikami li envies un missatge a la Takada dient que "lo habia comprovado"

    3-
    1- El Kohaaku Uta Gassen, una tradició televisiva, per despedir l'any, es fan equips per fer una espècie de competició de cant tradicional entre gent famosa o coneguda del Japó, com cantants, presentadors, actors, Idols, etc.

    2- La cerimònia de la majoria d'edat. es una cerimònia que es celebra el segon dilluns de Gener a tot arreu del Japó, es un dia festiu, on acudeixen vestits de forma tradicional formal, tots els joves que aquell any compliran 20 anys, que es la majoria d'etat allà al Gabo. Es com una festa per celebrarà que ja son adults, però u fan en massa.

    ResponElimina
  2. Pregunta 1:
    Tal com s’observa en la pàgina 155 del volum 11, el número de sèrie de la taquilla d’en Mikami és: 238.

    Pregunta 2:
    Tal com s’observa a les pàgines 163 i 182 del volum 11, i es recorda a la pàgina 78 del volum 12, en Light va rebre un missatge al mòbil de la Takada dient: Quiero verte enseguida”. Tot això per indicar-li que en Mikami havia comprovat que la llibreta havia estat modificada.

    Pregunta 3:
    Els dos esdeveniments típics de la cultura japonesa que presenta la Kiyomi Takada són: la 60º edició dels Kohaku uta gassen de la NHN (pàg. 132 del v. 11) i la cerimònia de la majoria d’edat (pàg. 174 del v. 11).

    I l’explicació, ja l’ha ha fet molt bé en Jaume.


    Per a més informació:

    http://es.wikipedia.org/wiki/K%C5%8Dhaku_Uta_Gassen

    http://marcjapan.wordpress.com/2008/01/07/festival-de-la-mayoria-de-edad-%E6%88%90%E4%BA%BA%E3%81%AE%E6%97%A5/

    I per a conèixer una mica més de festivitats japoneses: http://ca.wikipedia.org/wiki/Festivitats_p%C3%BAbliques_al_Jap%C3%B3

    ResponElimina

Digue'n la teva!