dijous, 4 de novembre del 2010

Q6: Keroro

Hola a tots!!

Finalment ja teniu aquí el sisè qüestionari de Keroro, que inclourà unes preguntes sobre el sisè volum d'aquesta sèrie.

  1. Pregunta visual:
    Quin és el zoo més proper a la casa dels Hinata?
  2. Pregunta argumental:
    Per ordre de la comandancia, en Tamama passa a tenir un altre càrrec. En què es converteix? I quina era la seva verible funció en el canvi de càrrec?
  3. Pregunta frikie:
    Quin grup musical li agrada a la Natsumi?

Imatge basada en la sèrie Keroro, de Mine Yoshizaki



Per anar bé, recordeu que hauríeu de respondre a aquest qüestionari abans del dia 11 de novembre, ja que el dia 10 de novembre es penjarà la Q7... o s'intententará! :p


Per acabar, estaria molt bé que us fixessiu en alguns detalls que comenta l'Alberto Aldarabí en les seves "notes culturals"; incloent algun enllaç directa a informació d'interès.

Animeu-vos a participar!!!
Núria

2 comentaris:

  1. 1-

    EL Zoo de Ueno!!

    2-

    En el nou “Jefe” de la tropa que liderarà la invasió, en poques paraules el nou líder. Però tot era un malentès perquè el missatge estava doblement xifrat i en realitat en Tamama passava a ser el jefe de cuina i repostería!!

    3-

    Las Morning musume.

    M’agradaria comenta que aquesta pregunta ma fet dubte, perquè el numero anterior en Kururu, quan li estan muntant la festa sorpresa a la Natsumi, li pregunta si te algun cantant preferit i ella respon en ken Hirai .

    Una mica d’info de la wiki ^^

    Ken Hirai
    Ken Hirai (平井 堅 Hirai Ken?) es un cantante de R&B y Soul japonés nacido el 17 de enero de 1972 en la Prefectura de Osaka, Japón. Se puede considerar a este artista la versión masculina de Ayumi Hamasaki con respecto al increíble éxito que posee dentro de su país y también dentro de Asia, aunque sí diferentes en estilos, estando el de Ken basado en una mezcla de varios géneros de música, que comienzan con el Gospel emotivo basado en los años '70, el contemporáneo R&B, el Jazz, Funk, y algo de Hip-Hop.

    ResponElimina
  2. Pregunta 1:
    Exactament, el Ueno Zoo.

    Pregunta 2:
    Doncs si, havia passat a ser el jefe.. però no de la tropa!

    Pregunta 3:
    A la pàgina 114 la Natsumi demana una bossa de les Morning Musume!!
    Diguessim que la pregunta no era quin és el seu cantant preferit, sinò només un grup que li agrada... Però bona observació!! ;)

    ResponElimina

Digue'n la teva!