dimarts, 26 d’abril del 2011

Q8: FMA

Hola a tots!

Ja teniu aquí el vuitè i últim qüestionari de Fullmetal Alchemist, que inclourà unes preguntes sobre el vuitè volum d'aquesta sèrie.

  1. Pregunta visual:
    La tinent Hawkeye es troba al carrer després de fer les seves compres. De camí a casa es troba un cartell de recerca d'un fugitiu. Qui es la persona que es busca?
  2. Pregunta argumental:
    Què li passa al Greed per traicionar al seu pare i no voler tornar a treballar per ell?
  3. Pregunta frikie:
    Al final del llibre es fa referència a un videojoc de la sèrie. Podries dir el nom d'algun videojoc de FMA, indicant per quina consola és?


Imatge del manga Fullmetal Alchemist de Hiromu Arakawa

Per anar bé, recordeu que hauríeu de respondre a aquest qüestionari abans del dia 4 de maig, ja que el dia 5 és l'últim dia per retornar els 4 volums a la biblioteca.
 
Animeu-vos a participar, que això s'acaba!!
Núria




2 comentaris:

  1. 1- El Yoki!! és un membre corrupte dels militars que imposa forts impostos a la ciutat de Youswell . Quan els germans Elric arriben a la ciutat, enganyen Yoki a renunciar a la propietat de la mina de la ciutat i informe immediatament de les seves accions als militars. Es troba amb en Cicatriu, despres d’intentar i falla captur- lo per recuperar el seu rang, es troba fugint i ajudant-lo.

    2- Com el seu nom indica, ell es l’avaricia i u vol tot, treballant per el seu pare no podia aconseguirho

    3- Square Enix ha publicado tres videojuegos de rol de acción titulados Fullmetal Alchemist and the Broken Angel, Fullmetal Alchemist 2: Curse of the Crimson Elixir y Fullmetal Alchemist 3: The Girl Who Surpasses God, así como unvideojuego de lucha llamado Fullmetal Alchemist: Dream Carnival para PlayStation 2. Bandai ha producido dos videojuegos de acción llamados Fullmetal Alchemist: Stray Rondo y Fullmetal Alchemist: Sonata of Memory para Game Boy Advance y uno titulado Fullmetal Alchemist: Dual Sympathy para Nintendo DS, mientras que la compañía Destineer ha publicado un juego de cartas coleccionables en América del Norte para la Nintendo DS.98 99 Bandai lanzará otro videojuego de rol en Japón, Fullmetal Alchemist: To the Promised Day (鋼の錬金術師 Fullmetal Alchemist 約束の日へ Hagane no Renkinjutsushi Fullmetal Alchemist Yakusoku no Hi e?), para PlayStation Portable el 20 de mayo 2010.100 El 13 de agosto de 2009 fue publicado en Japón el videojuego Fullmetal Alchemist: Prince of the Dawn, para Wii.101 Una secuela de la consola Wii, Fullmetal Alchemist: Tasogare no Shōjo (黄昏の少女?), fue lanzada a la venta el 10 de diciembre de 2009.102
    FUNimation Entertainment licenció la franquicia para crear una nueva serie de videojuegos de Fullmetal Alchemist, la cual fue publicada por Destineer en los Estados Unidos.103 Destineer publicó el primer videojuego de Fullmetal Alchemist para laNintendo DS el 15 de diciembre de 2006,104 y el 15 de octubre de 2007 lanzó el segundo videojuego de la serie, Fullmetal Alchemist: Trading Card Game.105 El tercer videojuego, Fullmetal Alchemist: Senka wo Takuseshi Mono fue publicado el 15 de octubre de 2009 para PlayStation Portable.

    Copiat de la WIKI ^^ esk hi han molts!!!! I numes e jugat a 3...

    ResponElimina
  2. PREGUNTA 1:
    El cartell de la pàgina 42 indica que es busca a una persona, i aquesta és en Yoki. Segur que us n'enrecordeu d'ell perquè era l'encarregat de les mines i en el volum anterior va delatar la ubicació d'en "Cicatriz" al camp de refugiats.

    PREGUNTA 2:
    Tal com es pot observar a les pàgines 73-78, pel fet d'haver traït al seu pare i no voler tornar a treballar per ell, el seu pare decideix que torni a formar part de la seva ànima bebent-se'l.
    Tanmateix, crec que la redacció de la pregunta pot haver creat confusió, sorry!

    PREGUNTA 3:
    Al final del volum es fa referència al primer videojoc de la PS2 dedicat a FMA, anomenat: Fullmetal Alchemist & the broken angel. Seguidament ha aparegut: Fullmetal Alchemist 2: Curse of the Crimson Elixir, Fullmetal Alchemist 3: The Girl Who Surpasses God, Fullmetal Alchemist: Dream Carnival.
    Per a més informació de videojocs de diverses consoles ho trobareu a http://es.wikipedia.org/wiki/Fullmetal_Alchemist#Videojuegos

    I FINS AQUÍ ELS QÜESTIONARIS DE FMA!!!

    ResponElimina

Digue'n la teva!