dijous, 6 d’octubre del 2011

Comencem amb NARUTO!!

Hola a tots!!

Per començar amb Naruto Shippuuden és imprescindible conèixer els origens... per això, l'Edgar ha realtizat un resum per explicar-nos l'inici de la història.

NARUTO


Naruto es una sèrie manga escrita per  Masashi Kishimoto on  s’explica la vida d’un noi ( en Naruto) molt problemàtic  que no para de fer malifetes però te un secret molt ven guardat: Al seu interior hi alberga un poder absolut donat pel Kiûbi (dimoni de nou cues).
Desprès de intentar passar per tercera vegada l’examen per convertir-se en ninja no ho aconsegueix, però gracies a que salva la vida al seu mestre Iruka  aconsegueix convertir-se en ninja.
Desprès de fer els exàmens de “nivell” li assignen un grup format per: el Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha (el noi mes popular de tota l’escola i la persona que mes malament li cau al Naruto), la Sakura Haruno (la noia k li agrada al Naruto) i el mestre Hatake Kakashi.
Imatge basada en el manga Naruto Shippuudden
de Masashi Kishimoto
 
En la primera missió es troben amb el seu primer enemic fort ( en Zabuza, que te el mot de dimoni ocult de la boira).
Desprès de guanyar-lo, van a fer la prova d’ascens a chûnin on desprès de passar l’examen escrit han de passar una dura prova: travessar el bosc de la mort.
Per passar la prova, han de portar dos rotlles fins a l’altre banda, però nomes els hi donen un per grup, això vol dir  que per passar han de guanyar a un altre grup i quedar-se el  seu rotlle.
Desprès de passar la prova, arriben al examen final que consisteix en combats un contra un, però tots es complica quan, en Gaara desprès de se ferit pel Chidori d’en Sasuke s’enfada i es converteix en l’ichibi (dimoni d’una cua) i comença a lluitar contra en Sasuke i en Naruto. Però, l’ Orochimaru (un dels tres grans ninjes) un enemic de la vila, aprofitant la confusió, comença a lluitar contra el Tercer Hokage (alcalde de la vila).
Imatge basada en el manga Naruto Shippuudden
de Masashi Kishimoto

La batalla entre en Gaara i en Naruto i en Sasuke sacava amb la victòria d’en Naruto però, en l’altre batalla, el Tercer Hokage es assassinat per l’Orochimaru.
Desprès d’un temps apareix un nou adversari, els Akatsukis( Una organització de criminals molt perillosos), però el pitjor no es això si no que, un d’ells es l’Itachi Uchiha, el germà d’en Sasuke.
L’objectiu d’aquesta organització es en Naruto, però en Naruto se n’ha anat a entrenar amb en Jiraya (un dels tres grans ninjes); els Akatsukis intentaran capturar-lo una vegada però gracies a en Sasuke i a en Jiraya no ho aconseguiran.
L’entrenament consisteix a aprendre una nova tècnica: el Rasengan (una tècnica que nomes poden executar-la en Jiraya i el Quart Hokage). Mentre entrenen coneixen a la Tsunade (l’ultima integrant del grup dels tres grans ninjes), que serà l’escollida per ser la nova Hokage.
Tot es complica quan l’Orochimaru li demana a la Tsunade que li curi els braços ( ferits a la batalla contra el tercer Hokage), però la Tsunade si nega i comença’n a lluitar, al cap d’una estona també si fica en Jiraya i comença una de les millors batalles de la sèrie: la batalla que enfronta als tres grans ninjes. La batalla acaba amb victòria per part de la Tsunade i en Jiraya.
Imatge basada en el manga Naruto Shippuudden
de Masashi Kishimoto

Desprès d’aqueta aventura tornen cap a Konoha on allà els espera una sorpresa: en Sasuke s’havia escapat per anar a reunir-se amb en Orochimaru. En Naruto decideix reunir un grup composat pels seus amics: en Neji, en Shikamaru, en Kiba i en Chôji.
Imatge basada en el manga Naruto Shippuudden
de Masashi Kishimoto

Desprès de enfrontar-se amb els sequaços d’en Orochimaru  ser ajudats per ninjes de la vil·la de la Sorra, en Naruto es troba cara a cara amb en Sasuke, s’enfronten i guanya en Sasuke.
Imatge basada en el manga Naruto Shippuudden
de Masashi Kishimoto

Desprès de perdre tornen cap a la vil·la on tots desprès de recuperar-se de les seves ferides, es posen a entrenar i en Naruto se’n va amb el Jiraya per fer un entrenament de dos anys.
Imatge basada en el manga Naruto Shippuudden
de Masashi Kishimoto

Fi de la Primera part de Naruto.

Edgar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digue'n la teva!