dimarts, 29 de novembre de 2011

Q5: Naruto Shippuuden

Hola a tots!!

Ja teniu aquí el cinquè qüestionari de Naruto, que inclourà unes preguntes sobre el volum 32 d'aquesta sèrie.
 1. Pregunta visual:
  En Naruto es retrova amb altres companys després d'aquests 3 anys. Com es nota el pas del temps en aquests personatges?
 2. Pregunta argumental:
  Ha aparegut un nou personatge força estrany, en Sai. Què en podríem dir d'ell de moment?
 3. Pregunta frikie:
  A la pàgina 122 en Naruto i els seus companys apareixen en uns banys termals. En que consisteixen aquests banys tan típicament japonesos?
 
Imatge basada en el manga Naruto Shippuudden
de Masashi Kishimoto


Recordeu que hauríeu de respondre a aquest qüestionari abans del dia 7 de desembre, ja que el dia 6 es penjarà el sisè qüestionari.


Veig que teníeu ganes de fer aquesta sèrie, però no us veig massa posats... Vinga, animeu-vos!!Properament us posaré un post per anar triant la propera lectura... aneu pensant eh!! :)


Núria

3 comentaris:

 1. 1- A part de que tots tenen mes graduació que ell, han crescut, han canviat la roba y alguns el pentinat també.

  2- Es u membre de “l’arrel”, utilitza tècniques d’invocació, fent servir una tinta especial i invocant els seus propis dibuixos. Es força dèspota i Xulu, no mostra cap sentiment aparentment no se sap relaciona gaire be i sempre fa una car amb una mitja rialla.

  3- Es una tradició Japonesa, es fa sol o amb família, amics, etc.Es basa en purifica el cosa i l’anima, en un bany relaxant de les aigües calentes provinent de manantials naturals, força comuns al japo.

  ResponElimina
 2. naruto i doctor slump an quedat empats

  ResponElimina
 3. PREGUNTA 1:
  Sobretot es nota en la graduació ninja, hi han hagut forces ascens, però si alguns personatges han canviat força físicament... només cal mirar la Hinata!"! :)

  PREGUNTA 2:
  Pel que sabem en Sai és membre de l'"arrel" que s'introduirà en el grup del Naruto. És capaç d'invocar amb éssers al dibuixar-los. Sí, cal admetre que és força arrogant.

  PREGUNTA 3:
  Els banys termals són és una costum típicament japonesa, que serveix per relaxar-se i per purificar-se. No hi ha res millor per després d'un dia dur de treball.

  Gràcies per contestar!!

  ResponElimina

Digue'n la teva!