dijous, 26 d’abril de 2012

Fruits Basket, un manga que no te l'has de perdre!

Fruits Basket. Crec que estaria dient la veritat si dic que és el meu manga preferit. 

És una història interessant fins al final, on hi ha parts d'humor, parts tristes... Ha sigut un manga en el que he plorat, he rigut fins plorar del riure també...he sentit coses que amb la sèrie (l'anime) no vaig sentir. 
Primer de tot, cal dir que la sèrie (anime) no està acabada. Encara queden molt volums per llegir.
Primer em vaig veure la sèrie en català, al YouTube. Em va agradar moolt. Per això vaig pensar de llegir-me el manga ja que a moltes pàgines webs el recomanaven moltíssim.  Al principi, era igual que el manga, però d'encà en que la part de la sèrie s'acaba al manga, s'obrien noves històries i aventures. Històries les quals eren inimaginables, retorçades i a vegades cruels. 

Crec que és MOLT just que el manga guanyés el premi de millor manga Shojo, l'any 2001. 
Mireu, AQUÍ us deixo la cançó en versió original de la sèrie, en Japonès. I AQUÍ  en català (són molt diferents :P)
Crec que ara us hauria d'explicar la història, que en un altre article ja us vaig explicar, només la deixo aquí per si de cas.


Història:La Tohoru Onda és una nena d’uns 16-17 anys que va a viure al bosc perquè no té pares i havia de viure a casa del seu avi, però aquest, ha de fer reformes a la casa on vivien ell i la seva néta, i així la Tohoru acaba vivint en una tenda de campanya al bosc.Un dels dies que va a l’escola, es troba en Yuki Soma, un company de la seva classe. Aquell dia, van junts a l’escola, i en Yuki i la seva família descobreixen que la Tohoru viu al bosc, i l’acullen a casa seva.A partir d’aquí, la Tohoru descobreix que la família Soma, està a sota d’una maledicció, en la qual si un membre del sexe oposat abraça a algú d’aquesta peculiar família que hagi caigut en aquesta maledicció; aquest es transforma en l’animal del zodíac xinès que li ha pertocat, segons l’any que ha nascut.La sèrie, adaptada al català, és molt fidel al manga fins al final. El final de la sèrie no és el final en el manga. El final del manga és molt més llunyà, passen molts anys a la història dels nostres personatges.


Espero que us hagi sigut d'ajuda, i que disfruteu MOLTISSIM lleging el manga!
     Núria Brias


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digue'n la teva!