dimecres, 16 de maig de 2012

Mi vecino Totoro


Hola a tots!!

Fa temps, al bloc de la biblioteca es va editar una recomanació força interessant que voldria recuperar i compartir amb tots vosaltres. Es tracta d'una pel·lícula del famós Hayao Miyazaki.


Mi vecino Totoro és una pel.lícula animada dirigida per Hayao Miyazaki el 1988. Ens parla d'un esperit del bosc conegut pel nom de Totoro. Retrat de la vida rural japonesa, ens presenta la vida d'un professor universitari que es trasllada amb les seves dues filles a una casa a prop d'un bosc, mentre la seva dona es recupera de tuberculosi en un sanatori rural. Les seves filles descobreixen l'existència dels conillets de la pols, i d'aquesta manera aprenen que existeixen éssers que no es poden veure. Mei, de quatre anys d'edat, resulta fascinada al trobar dos petits esperits i es determina a trobar al rei del bosc, en Totoro, que habita dins l'arbre més gran i antic de tots.

El director Hayao Miyazaki, nascut el 1941, és un destacat realitzador japonès i cofundador de l'Estudi Ghibli, juntament amb Isao Takahata. És considerat un dels grans mestres de l'animació japonesa des de fa anys. És també el director de conegudes pel.lícules d'animació com El viaje de Chihiro, La princesa Mononoke, Porco Rosso o El castillo ambulante.


Per a consultar la disponibilitat a la Biblioteca:
  • d'aquesta pel·lícula, vegeu l'accés a catàleg
  • de les pel·lícules de Hayao Miyazaki, consulteu el següent enllaç a catàleg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digue'n la teva!