dilluns, 22 d’octubre de 2012

Fairy Tail

Hola a tots!


A aquestes alçades quasi tots heu llegit els volums de Fairy Tail... aquí va la presentació!

Fairy Tail


Hiro Mashima, autor de Fairy Tail


(フェアリーテイル Fearī Teiru, lit. «Cola de hada») és el nom del manga i la sèrie d'anime de Hiro Mashima, una història d'aventures i acció (gènere shonen).


El manga

El manga va començar a serialitzar-se el 23 d'agost de 2006 a la revista Shonen Magazine de l'editorial Kodansha. Actualment a Japó ja se n'han publicat 34 volums.
A Espanya, el grup Norma Editorial posseeix la llicència respectiva per a publicar el manga. El primer volum va sortir de forma simultània a la realització del Saló del Manga de Barcelona 2008L'anime

De l'adaptació animada és produïda per A-1 Pictures i Satelight amb uns 153 episodis.
La història té una pel·lícula: Fairy Tail: Hōō no Miko (2012), Fairy Tail: La sacerdotisa del Fénix. 
A més, consta de diverses animacional originals: Welcome to Fairy Hills!! (2011), Fairy Academy - Yankee-kun and Yankee-chan (2011), Memorī Deizu (2012) i una altre amb títol encara per confirmar.


L'argument

Fairy Tail ens explica les aventures dels protagonistes, en Natsu i la Lucy, que a vegades es veuen acompanyats per altres membres de la Confraria Màgica Fairy Tail.

La història comença amb la jove bruixa Lucy i la seva ambició de poder ser admesa a la Confraria Màgica Fairy Tail. En el seu viatge coneix en Natsu, un noi jove que està buscant l'Igneel un drac de foc que el va criar també anomenat Salamander, del qual en Natsu va heredar el seu poder i el seu sobrenom, i en Happy seu gat. Després de viure junts una breu aventura, la Lucy el convida a dinar i en Natsu li explica que l'Igneel és un drac mentre la Lucy li parla dels seus somnis d'unir-se a Fairy Tail. Al cap de poc, la Lucy és enganyada i segrestada per en Bora de la Prominència, que s'estava fent passar per un tal Salamandra de la confraria Fairy Tail i té la intenció de vendre la Lucy i altres noies com a esclaves. La Lucy és rescatada per en Natsu, que resulta ser l'autèntic Salamandra i un membre veritable de la Confraria Fairy Tail. Un cop rescatada en Natsu ofereix a la Lucy la possibilitat d'entrar a la confraria i ella accepta encantada. Des d'aquest moment en Natsu, la Lucy i en Happy formen un equip i comencen les seves aventures mentre compleixen missions per a Fairy Tail.

En l'univers de Fairy Tail, algunes persones tenen la capacitat d'utilitzar la màgia i per tant posseeixen poders més enllà de les persones normals. Aquesta societat de bruixots i bruixes està organitzada en diferents Confraries Màgiques, a on se'ls assignen missions remunerades. El sistema de les confraries està governat pel Consell Màgic, que regula i vigila l'activitat de les confraries. Les confraries que no compleixen les lleis del Consell són declarades Confraries de la Foscor. Les Confraries de la Foscor són aquells grups que han comès crims contra la societat o que han acceptat missions de moralitat qüestionable, com assassinats. En el món de Fairy Tail la moneda és la Joia (ジュエル Jueru) i el seu símbol és una "J".PersonatgesNatsu Dragneel
És el protagonista masculí de la sèrie i membre de la confraria Fairy Tail. El seu nom, Natsu (夏), significa "estiu" en japonès. Té el segell de membre de gremi en l'espatlla dreta.
En Natsu és de naturalesa despreocupada i imprudent, i contínuament està discutint (sempre amistosament) amb altres membres de la confraria. Té una relació particularment propera i també competitiva amb dos dels seus companys: en Gray Fullbuster i la Erza Scarlet. En Natsu pateix mareig per moviment sigui quin sigui el mitjà de transport que utilitzi, incloent trens, vaixells, carruatges, confraries mòbils i fins i tot les persones quan el porten a coll-i-be. Quan es mareja perd totes les forces i fins que el moviment no pari, no serà capaç de tornar a lluitar. Juntament amb el seu company, en Happy, un gat màgic, té l'objectiu de trobar el seu pare adoptiu desaparegut, l'Igneel.

Happy
En Happy (ハッピー, Happī): És un gat de color blau amb poders màgics, que podrien ser la raó per la qual té la capacitat de parlar. La seva habilitat és la de fer créixer ales a la seva esquena (de forma temporal) i volar, i és capaç de transportar una persona en aquesta forma.
En Happy està molt unit a en Natsu i de seguida es fa amic de la Lucy, formant un equip al principi de la història. En Happy és un membre de ple dret de Fairy Tail i porta el seu segell de membre a l'esquena. Encara no s'ha revelat si és freqüent que els animals parlin al món de Fairy Tail o si en Happy és un mag transformat en gat. Tampoc se sap si en Happy pot utilitzar la seva màgia de forma ofensiva.
 
Lucy Heartphilia
La Lucy Heartphilia (ルーシイ・ハートフィリア, Rūshi Hatofiria): És una bruixa de 17 anys i és la protagonista femenina de Fairy Tail. Segons l'autor, la va anomenar així per la cançó dels Beatles "Lucy In The Sky With Diamonds". És la membre més nova de la confraria Fairy Tail, a la qual s'uneix al principi de la història. El segell de membre de la confraria de la Lucy és troba al dors de la seva mà dreta.
Al començament de la història, la Lucy és una bruixa novícia independent que busca una confraria màgica a la que unir-se i està particularment interessada en Fairy Tail, a la que considera la confraria màgica més forta de totes. Una vegada dins de Fairy Tail, la Lucy es converteix en membre de l'equip d'en Natsu i en Happy.
La Lucy utilitza la màgia dels Esperits Estel·lars, una habilitat que li permet invocar esperits d'un altre món utilitzant les Claus de les Portes.   

Gray Fullbuster
En Gray Fullbuster (グレイ・フルバスター, Gurei Furubasutā): És un membre de Fairy Tail. És un mag de gel de 18 anys i practica l'alquímia del gel, l'art de donar forma al gel. Degut al seu entrenament, es troba més confortable amb poca roba i sovint s'oblida de posar-se la roba o bé se la treu sense adonar-se'n, per la qual cosa l'acusen sovint de ser un exhibicionista. Ell i en Natsu tenen una rivalitat amistosa i sovint se'ls veu lluitant un contra l'altre.  

Erza Scarlet
L'Erza Scarlet (エルザ・スカーレット, Eruza Sukāretto): És una bruixa espadatxina de 19 anys de la confraria Fairy Tail. És molt forta i sempre va vestida amb una armadura. És la dona més forta de Fairy Tail.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digue'n la teva!