divendres, 25 d’abril del 2014

I Festival Mangatuna de l’Ametlla de Mar

El dimecres 9 d’abril a les 12 hores es presentà a Casa Àsia, al recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona, el Primer Festival Mangatuna de l’Ametlla de Mar. La roda de premsa va comptar amb la representació de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, el Consolat General del Japó a Barcelona, Grup Balfegó, Casa Àsia i FICOMIC.

El Festival Mangatuna tindrà lloc del dijous 1 al diumenge 4 de maig a l’Ametlla de Mar, coincidint amb  els actes de les Jornades de Gastronomia de la Tonyina Roja de l’Ametlla per la seva vinculació amb la cultura japonesa. Organitzat per l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar i l’Oficina de Turisme de l’Ametlla de Mar sota la programació i coordinació d’activitats de FICOMIC.


Totes les activitats són gratuïtes, i inclou tallers de manga, projeccions d’anime, actuacions musicals, exhibicions de balls asiàtics, karaoke, cosplay, espai de videojocs, conferències i taules rodones sobre manga i anime, l’exposició Manga a la carta sobre la presència de la cuina al còmic japonès i una gimcana manga pel municipi.
Uns dies per gaudir de la cultura i de la gastronomia japonesa.

Font: ComiCat i Web del Festival



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digue'n la teva!