dilluns, 12 d’abril del 2010

Reflexió final de Bola de Drac

Hola a tots!



Imatge de Bola de Drac, d'Akira Toriyama


Et tercer i últim qüestionari de Bola de Drac ha estat penjat... amb una mica de retard per això de les vacances de Setmana Santa.

Espero que hàgueu gaudit d'aquests quatre volums d'aquesta mítica sèrie.

Us deixo un enllaç d'un documental que vàren fer al 3XL sobre Bola de Drac, en dos parts:

http://www.youtube.com/watch?v=llrJeXVvP2A

http://www.youtube.com/watch?v=IFpHBnbKxQ4





Per finalitzar, què us sembla una petita reflexió de Bola Drac, dels seus personatges i aventures, així com d'altres aspectes culturals relacionats amb la sèrie... què us ha impactat més?



Digue'n la teva... sobre Bola de Drac!


Núria

1 comentari:

  1. Personalment, Bola de Drac ha estat una de les grans sèries que m'han iniciat en el món del manga. Des de petita veia les seves aventures al Canal 33, i vaig veure com en Goku evolucionava fins a convertir-se en el millor lluitador de l'univers.

    M'ha agradat conèixer quines han estat les grans inspiracions de Toriyama a l'hora de dibuixar aquesta obra; sobretot la llegenda de Viatge a l'Oest.

    M'ha semblat molt interessant observar la idea de Toriyama de mesclar en algun moment elements de les grans series d'aquell moment: Bola de Drac i Dr. Slump.

    Sempre recordaré com arriba a ser de pervertit en Follet Tortuga, un prototip de personatge representatiu de moltes històries; ja que és un tipus de persona molt comuna a Japó.

    Per últim, dir que el meu personatge preferit de Bola de Drac és en Goku... però de Bola de Drac Z és en Vegeta i l'A-18! De Bola de Drac GT, millor no parlar-ne!

    ResponElimina

Digue'n la teva!