dijous, 10 de juny del 2010

Música de Death Note

Hola a tots!!

En el qüestionari 2, en Jaume va anomenar un grup musical: Nightmare.

Hi ha diversos grups musicals que tenen la seva aparició en la sèrie Death Note, ja sigui en el manga o en l’anime.



A la pàgina 48 del volum 4, el "segon Kira" envia un full d'un diari personal on es diu:
"Día 4: He ido con una amiga al Saitama Super Arena a ver el concerto de las Morning Musume".

Però qui són les Morning Musume???


Morning Musume (モーニング娘, Mōningu Musume) és un grup musical format íntegrament per noies. Morning Musume significa "filles del matí " o "filles de Japó". El grup s’emmarca en l’estilo J-pop i s’inclouen i es graduen membres molt sovint. També se les coneix de manera abreviada com Momusu (モー娘, Mōmusu). Les seves melodies solen ser ballables i enganxoses. Són el grup líder de la factoria Hello! Project, que inclou un munt d’artistes denominades "idols" i que capitaneja Naoki Yamazaki, tot i que és Tsunku (nom real: Mitsuo Terada) qui compon i escriu casi totes les cançons per Hello! Project, així com és ell qui crea i dissolt els grups. Actualment, Morning Musume és el millor grup femení en ventes d’Oricon.

Les membres actuals són:

  • Lider: Ai Takahashi
  • Sub-lider: Risa Niigaki
  • Membres: Eri Kamei, Sayumi Michisige, Reina Tanaka, Aika Mitsui, Jun Jun, Lin Lin.

Portada single: 10 MY ME


Per a més informació...




Dels openings i endings de la sèrie d’animació, se n’encarreguen tres grups: Nightmare, Maximum The Hormone i Aya Hirano.

Per a més informació consulteu:




Nightmare
ナ イ ト メ ア [Naitomea] és un grup japonès de Visual Kei & J-Rock nascut a Sendai. Fou format gràcies a Sakito i Hitsugi, als que més tard se’ls hi uniren Ni~ya, RUKA i YOMI; formant així el grup al complet.



The World

Alumina



Per a més informació...



Maximum the Hormone
(マキシマムザホルモン Makishimamu Za Horumon) és un quartet de música experimental procedent de la ciutat de Hachiōji de Japó. El seu estil de música es caracteritza per la mescla inusual de corrents musicals, oscil·lant des de ritmes pròpiament Hardcore punk, Metalcore, Punk rock, a altres com Nu metal, Funk rock, Heavy Metal, o inclús Grindcore.
Cada membre aporta de manera especial aquests estils. Mentre que els germans Kawakita aporten un estilo musical més acord amb les corrents de punk rock d’estil californià. En canvi, Daisuke i Futoshi aporten, respectivament, aquelles reminiscències nu metal i Hardcore Punk.


What's up, people!


Zetsubou Billy

Per a més informació...


Aya Hirano (平野 綾, Hirano Aya) es una seiyū i cantant japonesa de J pop-rock nascuda el 8 d’octubre de 1987 a la ciudad de Nagoya.
Ha treballat en diversos animes, novel·les gràfiques, series i comercials de televisió a Japó. La seva gran oportunitat va arribar al interpretar la veu de Haruhi Suzumiya, el personatge principal de La melancolía de Haruhi Suzumiya, on el seu èxit d’audiència li va permetre demostra el seu talent davant un públic nombrós. També va fer de Konata Izumi en el famós anime Lucky☆Star i també participà en el elenc de Death Note donant la seva veu a Misa Amane.


Portada single Lucky☆Star


Vídeo:



Per a més informació...

Núria

2 comentaris:

  1. Estimada Núria (;D)

    La Koharu Kusumi es va graduar de les Morning Musume a finals del 2009.

    Molt bon post noia!

    ResponElimina
  2. Corregit! Gràcies Dani!

    ResponElimina

Digue'n la teva!