dimecres, 6 d’octubre del 2010

Q4: Keroro

Hola a tots!

Avui es posa a la vostra disposicio el quart qüestionari de Keroro, que inclourà preguntes sobre el quart volum de la sèrie.

  1. Pregunta visual:
    A la Natsumi li agrada un dels personatges de la famosa sèrie "Las Supernenas" (EUA), quin?

  2. Pregunta argumental:
    Què pensa el batalló infantil de cada un dels personatges que envolten el "Mestre Tamama? ... segons el que en Tamama els hi ha explicat per carta, es clar!!

  3. Pregunta frikie:
    A la pàgina 38 d'aquest quart volum, l'autor reprodueix una escena a la sèrie japonesa "Bola de Drac". Podries dir, a grans trets, en quin moment de la sèrie de "Bola de Drac" apareix el que Yoshizaki ha dibuixat?

Imatge de Keroro, de Mine Yoshizaki.

Per anar bé, recordeu que hauríeu de respondre a aquest qüestionari abans del dia 13 d'octubre; ja que a partir del dia 14 d'octubre podreu venir a recollir els 4 volums següents de Keroro (del volum 5 al 8).


Per acabar, estaria molt bé que us fixessiu en alguns detalls que comenta l'Alberto Aldarabí en les seves "notes culturals"; incloent algun enllaç directa a informació d'interès.


Animeu-vos a participar!!!

Núria



Avís:
Per tots aquells que no hàgueu vingut a buscar els 4 primers volums, aviseu si esteu interessats en els següents, per sol·licitar els exemplars.
Els que vàreu venir a buscar-los al seu moment no patiu, que teniu els exemplars reservats per vosaltres.

2 comentaris:

  1. 1 -

    JUjajaja Quina gracia ma fet. Es la Burbuja, i la porta com a clauer a la motxilla, la veritat li pega molt mes la Cactus.

    2-

    A la Momoca la deixa com una mala bestia.
    Paul, la maquina de matar amb bigoti

    Aquest 2 per suposat segons el Tamama els ha guanyat en combat i ara el serveixen com esclaus

    A la tropa keroro:

    En Kururu li diu Irònic i repel•lent, però fundamental per la tropa
    A en Giroro un patos que sempre necessita que en Tamama el salvi i que per l’únic motiu que esta a la tropa, es perquè es un freak e les armes


    3-

    Aquesta escena passa mes d’un cop a Namec cuan el Vageta i en Goku respectivament alliberen la seva força contra els seus respectius rivals, es a dir les forces d’en Frezzer.

    La primera vagada que pasa em sembla que es a la terra quan en Goku lluita contra en Nappa i en Vageta, a en napa se li trenca quan el Goku allibera la seva energia desoïres de l’entrenament amb en Kaito quan era a l’altre mon.

    Em sembla que en alguna pel•lícula també surt…però no m’enredordo.

    ResponElimina
  2. Pregunta visual:

    Tal com apareix a la pàgina 122, la Natsumi porta un clauer d’una de Las Supernenas a la motxilla: la Burbuja.

    vegeu: http://es.wikipedia.org/wiki/The_Powerpuff_Girls



    Pregunta argumental:

    A la pàgina 153 apareix en Taruru, on anirà descobrint, al llarg del capítol, cada un dels personatge segons el que els hi explica el “Mestre Tamama” a les seves cartes.

    - “Momoka, la mala bestia i Paul, la maquina de matar con bigote... Los dos pokopenses que capturaste después de un terrible combate y que ahora son tu sirvientes.”

    - “¡El ingeniero táctico y de comunicaciones, el alférez Kururu... irónico y repelente... ¡pero fundamental para la tropa por tus inventos!”

    - “¿Aquel es el caporal Giroro? Me lo imaginaba de otra manera... como decías que es metepatas al que siempre tenias que sacarle las castañas del fuego... y que sólo está en la tropa porque es un frikie de las armas... pero disparando sí que parece bueno... al menos que sirva para algo, ¿no?”

    - En Keroro queda com un gran cap... mostrant una perfecte imatge d’un bon detectiu!

    - La Natsumi és una presonera que “tu no tendrías que estar limpiando?”



    Pregunta frikie:

    Consultant “Bola de Drac” Ultimate Edition, sembla ser que la primera vegada que apareix la destrucció d’un radar a mode d’explosió es a Nàmec.

    En Vegeta està demostrant el seu poder a un vell enemic, en Kiwi (subordinat d’en Frízer), (pàgina 135 del vol. 17).

    En el combat d’en Goku i en Nappa, el Goku mostra el seu poder... arribant fins a una capacitat d’atac de 8.000. Llavors el Vegeta destrueix el dispositiu. (pàg. 212 del volum 15).

    També s’observa que es trenca quan en Vegeta lluita contra en Frízer (pàg. 160 del volum 20).

    A la versió animada podria haver patit alguna diferencia, així que si en sabeu alguna.. us animo a indicar-ho. I a més a més, tenim les pel·lícules...


    Aquesta mateixa pregunta s’ha plantejat al Facebook, i les respostes:

    - En Kuro Astarte ens diu: ara no estic segur, però em sona que es a Namek, quan esclata el dispositiu de Zarbon, però vaja que no em feu molt de cas.

    - En Ferran Via Fernández ens diu: el dispositiu del germà del Goku em sembla quan se’l posa la Bulma i calcula un atac tan potent que provoca la destrucció del dispositiu.


    Caldrà comprovar-ho amb més deteniment mirant i llegint tota la sèrie!!! :)

    ResponElimina

Digue'n la teva!