dimarts, 26 d’octubre del 2010

Q5: Keroro

Hola a tots!!

Finalment ja teniu aquí el cinquè qüestionari de Keroro, que inclourà unes preguntes sobre el cinquè volum d'aquesta sèrie.


  1. Pregunta visual:
    A la pàgina 47 apareix una imatge per introduir el capitol 40. Tal com s'esmenten en les notes culturals, aquesta portada és una parodia del pòster original de la pel·lícula Barbarella (protagonitzada per Jane Fonda al 1968).
    Podries identificar on es troba cada un dels personatges de la sèrie?


    Pàgina 47 del cinquè volum de Keroro, de Mine Yoshizaki

  2. Pregunta argumental:
    En Keroro i la seva tropa s'esforcen per fer-li una gran sorpresa d'aniversari a la Natsumi. Quina és la intenció real d'en Keroro per organitzar tal esdeveniment?

  3. Pregunta frikie:
    A la part interior de la coberta del llibre, l'autor dedica unes paraules als seus lectors. La imatge escollida per il·lustar el comentari d'aquest volum és una fusta amb un dibuix d'en Keroro. Què és aquesta fusta?


Imatge basada en la sèrie Keroro, de Mine Yoshizaki


Per anar bé, recordeu que hauríeu de respondre a aquest qüestionari abans del dia 4 de novembre, ja que el dia 3 de novembre es penjarà la Q6.

Per acabar, estaria molt bé que us fixessiu en alguns detalls que comenta l'Alberto Aldarabí en les seves "notes culturals"; incloent algun enllaç directa a informació d'interès.

Animeu-vos a participar!!!

Núria

2 comentaris:

  1. 1-Dons la veritat es que només veig la mare com a la protagonista, la Natsumi com un personatge secundari igual que en Giroro muntat en una moto especial, en Keroro i en Kururu son planetes i me falten en Tamama i en Fuyuki..

    2- Fer recordar a la gent que al cap de poc es el seu propi aniversari i que també vol que li facin una festa i regals com la que li estan fent a la Natsumi.

    3- Diria que un amulet, però n’estic gens segur…

    ResponElimina
  2. Pregunta 1:
    En Tamama és la pistola que porta l'Aki Hinata!! Crec que és només en Fuyuki qui falta.

    Pregunta 2:
    Exactament, akest Keroro és un interessat!! jeje

    Pregunta 3:
    La imatge que apareix és un ema. Són unes taules de fusta pintades que s'ofereixen com a oració de bon auspici o d'agraïment. Estan col·locats en llocs destinats a aquest fi a l'interior dels santuaris o temples.
    L'ús dels ema s'originà al voltant de l'any 1.000.
    Ema vol dir "cavall" i el terme deriva de l'antiga costum de la noblesa de donar als santuaris un cavall de debó, ja que l'animal era considerat el preferit per les divinitats. El color del mantell de l'animal, que una vegada donat es considerava "cavall sagrat", indicava una petició perfecte.
    Tradicionalment, al revers dels ema s'escriu un missatge personal d'agraïment, mentre que a l'anvers es dibuixa un signe zodiacal xinès de l'any en curs. Però al joves d'avui en dia solen escollir temes variats, de vegades absolutament profans... com en aquest cas amb un Keroro!! :)

    ResponElimina

Digue'n la teva!