dimarts, 5 d’abril del 2011

Q5: FMA

Hola a tots!

Com ja sabeu, aquest mes continuem amb Fullmetal Alchemist, i ja podeu passar per la Biblioteca a buscar els vostres exemplars.

Així que ja teniu aquí el cinquè qüestionari de Fullmetal Alchemist, que inclourà unes preguntes sobre el cinquè  volum d'aquesta sèrie.
  1. Pregunta visual:
    Dins de l'acreditació d'Alquimista Nacional  hi ha un secret de l'Edward. Quin?

  2. Pregunta argumental:
    Quan els germans Elrich i la Winry estan a casa d'en Dominic succeeix un esdeveniment al·lucinant. Quin?

  3. Pregunta frikie:
    Com era anomenada l'àvia de la Winry quan era jove?

Imatge del manga Fullmetal Alchemist de Hiromu Arakawa

Per anar bé, recordeu que hauríeu de respondre a aquest qüestionari abans del dia 13 d'abril, ja que el dia 12 es penjarà el sisè qüestionari de FMA.

Animeu-vos a participar!!

Núria

2 comentaris:

  1. 1- Hi ha gravat las paraules don’t forguet ( no oblidar ) i la data 3. Oct. 11. la data en que va decidir crema casa seva, u te per no fer-li oblida que no te que deixa la seva missió a mitges per recuperar el cos del seu ferma i el seu propi a mitges.

    2- La dona del fill d’en sr. Dominic dona llum, el part es prematura i per inclemències meteorològiques no arriben a temps a portar un metge així que la Winry amb l’ajuda de tots assisteix el part i fa que surti perfecte.

    3- La pantera de Riesenburg

    ResponElimina
  2. PREGUNTA 1:
    Tal com apareix a la pàgina 67, al rellotge de l'Edward hi ha una inscripció que diu: "Don't forget 3.OCT.11". Efectivament, és per no oblidar quan van cremar casa seva i es van proposar que aconseguirien recuperar els seus cossos.

    PREGUNTA 2:
    Durant les pàgines 69-91, succeeix un esdeveniment al·lucinant: el naixement del fill d'en Riddle Lecoulte i la seva esposa Satera. La criatura neix prematurament i tots han de col·laborar en la mesura de lo possible per fer que tot surti bé.

    PREGUNTA 3:
    La fama de l'àvia de la Winry és sorprenent... arribant a ser anomenada com la Pantera de Riesenburg.

    ResponElimina

Digue'n la teva!