dimarts, 12 d’abril del 2011

Q6: FMA

Hola a tots!
Ja teniu aquí el sisè qüestionari de Fullmetal Alchemist, que inclourà unes preguntes sobre el sisè volum d'aquesta sèrie.
  1. Pregunta visual:
    Durant el seu entrenament, els germans Elrich han de caçar per subsistir, quins animals cacen?
  2. Pregunta argumental:
    Perquè l'Izumi expulsa als germans Elrich com a alumnes seus?
  3. Pregunta frikie:
    L'Izumi entrena a l'Edward i a l'Alphonse mentre llegeix un llibre. Aquesta situació no us sembla familiar a un altre manga?
Imatge del manga Fullmetal Alchemist de Hiromu Arakawa

Per anar bé, recordeu que hauríeu de respondre a aquest qüestionari abans del dia 20 d'abril, ja que el dia 19 es penjarà el setè qüestionari de FMA.


Animeu-vos a participar!!

Núria

2 comentaris:

  1. 1- Conills i peixos

    2- Els expulsa perquè no els hi va ensenyar alquímia perquè fessin al que han fet als seus coses per intentar la transmutació humana.

    3- Es igualet a quan a la sèrie Naruto s’estan entrenant Naruto, Sasuke i Sakura contra el seu mestre Kakashi menters aquest llegeix un llibre tranquil•lament.

    ResponElimina
  2. PREGUNTA 1:
    Sobretot cacen peixos, però també cacen algun conill i alguna serp.

    PREGUNTA 2:
    Tal com s'observa en les pàgines 151-155, els germans Elrich han estat expulsats per la seva mestra, a causa de "que no os di lecciones de alquimia para que le hicierais eso a vuestros cuerpos. Tanmateix, d'aquesta manera els indica que han deixat de tenir una relació mestra y alumnes, i a partir d'aquest moment tenen una relació de persones normals.

    PREGUNTA 3:
    A la pàgina 59 la Izumi entrena als germans Elrich mentre llegeix un llibre... cosa que recorda molt a l'entrenament que feia Kakashi a la sèrie Naruto. Kakashi posava a prova a Naruto, Sasuke i Sakura mentre llegia "icha icha paradise" (El paradís del coqueteig); cosa que repetirá a Naruto Shippuuden mentre comprova les noves habilitats d'en Naruto i la Sakura.

    ResponElimina

Digue'n la teva!