dimarts, 19 d’abril del 2011

Q7: FMA

Hola a tots!


La biblioteca està tancada per Setmana Santa, però igualment ja teniu aquí el setè qüestionari de Fullmetal Alchemist, que inclourà unes preguntes sobre el setè volum d'aquesta sèrie.

  1. Pregunta visual:
    A la botiga de l'Izumi i el seu marit tenen uns productes d'oferta. Quins són?
  2. Pregunta argumental:
    Perquè en King Bradley ha pogut sobreviure en la línia de foc, esquivant bales i pujant en l'escalafó?
  3. Pregunta frikie:
    Hi ha un personatge que delata que en "Cicatriz" es troba al camp de refugiats. De qui es tracta? Us resulta familiar?


Imatge del manga Fullmetal Alchemist de Hiromu Arakawa

Per anar bé, recordeu que hauríeu de respondre a aquest qüestionari abans del dia 27 d'abril, ja que el dia 26 es penjarà el vuitè i últim qüestionari de FMA.

Animeu-vos a participar!!

Núria

2 comentaris:

  1. 1- 100g de Pernil a 128 Cens, pit de pollastre 160 Cens, rellom de vedella a 200 Cens i la carn picada a 98 Cens.

    No se a que equival en Euros ja que es una moneda inventada per el mon FMA. Si suposem que tenen un valor semblant a la moneda Japonesa, els Yens, la cosa esta així:
    1 EUR = 114.19 Yen.

    2- Perquè es un Homunculo, y te el poder del ull indestructible( que be a ser super reflexes, a part de la velocitat, força i resistencia ja augmentada de per si, per ser un homuncle )

    3- Es en Yoki un antic militar que era amo de una mina i explotava el poble amb impostos i recaudacions cada cop mes elevades, per pogué puja en el rang de militar, el qual u va perdre tot amb una visita inesperada dels germans Elric, que li fan una jugada magistral per comprar-li la mina i regalar-li als treballadors del poble, perdent ell tot poder i sen finalment expulsat de l’exercit per les seves males arts, gracies al informe exhaustiu de L’Eduard.

    ResponElimina
  2. PREGUNTA 1:
    A la pàgina 24, l'Alphonse es troba davant la botiga, just al costat d'una pissarra que diu els productes SALE: beef, pork, chicken, mammouth. En canvi, a la pàgina 104 apareix el cartell amb les ofertes: Beef, Pork, Chicken i Lamb. Tanmateix, amb els preus no ho he localitzat... guauuuu, on surt això??? :p

    PREGUNTA 2:
    Tal com diu en Bradley al Greed: "igual que tu tienes la coraza indestructible... yo tengo el ojo indestructible". És a dir, què és un homúnculo. (pàg. 176)

    PREGUNTA 3:
    Tal com diu en Jaume, el personatge que delata a "Cicatriz" i que apareix a les pàgines 17-21 és en Yoki, el militar que que s'encarregava de les mines i que per culpa dels germans Elrich ho va perdre tot. Us en n'enrecordeu???
    --> http://es.wikipedia.org/wiki/Yoki

    ResponElimina

Digue'n la teva!