dimecres, 18 de juliol del 2012

Còmics: Biblioteca Virtual

Hola a tots!!

Com a biblioteca us volem presentar un seguit de recursos que us poden interessar referents al nou servei, la Biblioteca Virtual:


El nou portal web ofereix accés a informació sobre temes especialitzats, recomanacions a càrrec de bibliotecaris de la Xarxa; espais de participació per als usuaris, accés a tràmits bibliotecaris en línia, i un espai personal on els usuaris poden organitzar-se i personalitzar-se els continguts que els interessen del portal.



Hi ha un espai dedicat als còmics:

Que t'ofereix?
Des d'aquí et conviden a recollir les seves recomanacions més sinceres, les seleccions més oportunes i originals, així com a tenir a l'abast tot el necessari per completar les vostres inquietuds al respecte.



Tant pel lector fidel com l'esporàdic... a qui no li han comprat mai un Tebeo?
 
 

I per als infants?  
 
La Diputació de Barcelona ha posat en marxa el nou portal infantil de la Xarxa de Biblioteques Municipals: el Gènius.

El portal infantil Gènius complementa l'oferta de la Biblioteca Virtual facilitant als nens i nenes l'accés a la cultura i la informació. Tot i que està adreçat als nens i nenes entre sis i 12 anys, però també inclou un espai per a mares i pares i escoles.

I a més, hi trobareu un espai dedicat al còmic



Tens dubtes? Necessites informació?

Pregunta a la Biblioteca és el servei d'informació en línia de la Xarxa de Biblioteques.

És atès per bibliotecaris que respondran les consultes en un termini de 72 hores, i es poden formular preguntes en català, castellà o anglès.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digue'n la teva!