dijous, 13 de desembre del 2012

Q3 Fairy Tail

Hola a tots!

Després de la bona acollida que va tenir Fairy Tail entre els nostres membres més grans, aquest mes continuem amb les aventures dels mags del gremi de Fairy Tail amb la lectura dels volums 3 i 4.

Perdoneu el retard... ja tenim aquí el tercer qüestionari de Fairy Tail.

Com sabeu, són tres preguntes que us posaran a prova sobre el que heu llegit.
  • L'Elsa utilitza una armadura de carrer, i en ella hi té un nom gravat. No sabem encara si fa referència a alguna cosa, però quin nom apareix a la seva armadura?
  • El grup de Fairy Tail es troba a l'estació de trens per evitar que el gremi obscur de Einsenwalt, liderats per Espigol, utilitzin la flauta màgica de Lullaby. Però quin és l'autèntic objectiu d'Eisenwalt?
     
  • Qui és aquesta noia? Quins poders i/o habilitats presenta?

    El dijous 27 de desembre tindreu el proper i últim qüestionari de Fairy Tail.
    Recordeu que encara podeu venir a recollir els manga!!!

    Fins a la propera!!

    1 comentari:

    1. 1-Heart Kreuz

      2- Ataca els Mestres del gremis de màgia ara reunits a la ciutat de Clover, utilitzant la màgia de la flauta per acabar amb ells.

      3- Es la Elsa Scarlet, coneguda com a Titania. Utilitza màgia de rearmament, consisteix en que pot invoca armes i armadures prèviament guardades en una espècie de guarda-roba dimensional, canvia d’armes i armadures amb qualitats màgiques diferents per poder-se enfronta a qualsevol situació. A part d’això, te una força extraordinària ( es la mes forta de fairy Tail) i una gran destresa amb l’ús d’armes de curta distancià ( espases llances, etc.)

      ResponElimina

    Digue'n la teva!