dilluns, 31 de desembre del 2012

Q4 Fairy Tail


Hola a tots!

Després d'aquests dies de festa, ja tenim aquí el quart i últim qüestionari de Fairy Tail.

Com sabeu, són tres preguntes que us posaran a prova sobre el que heu llegit.
  • Quina transformació pateixen els habitants de l'illa de Garuna?

  • Apareix un nou personatge, Lion... quina relació té amb en Gray?

  • Els nivells de les missions de Fairy Tail tenen diverses categories, igual que a la sèrie Naruto. Quines diferencies o semblances trobeu entre les missions de categoria S dels mags de Fairy Tail en relació als ninges Naruto.

Imatge basada en el manga de Fairy Tail de Hiro Mashima

Realitzarà alguna tècnica ninja??
Ja podeu retornar els volums de Fairy Tail. Properament començarem amb Sakura la caçadora de cartes, fins llavors... podeu gaudir de les aventures d'en Natsu i els companys de Fairy Tail.

Bon any!!

1 comentari:

  1. 1- Tenen parts del cos amb aspecte demoníac, i quan la llum de la lluna els toca, tot el cos es transforma en forma demoníaca.

    2- De petits entrenaven junts amb la mateixa mestre la Ur, els 2 utilitzen la màgia de creació de gel que ella els hi va ensenyar.

    3- Es diferent, a els ninjes de gran nivel de Naruta, s’els hi atorga missions de grau S, no les poden escollir. El señor de cada Vil•la es el que reparteix les missions al seu criteri entre els ninjes. A Fairy Tail, nomes els mags de alt nivel poden accedir a agafar les missions de grau S, però ells decideixen quina agafen i de quin grau.

    ResponElimina

Digue'n la teva!