dilluns, 13 de setembre del 2010

Presentació "Keroro"

Hola a tots!

Aquí una mica de presentació de la segona lectura del Club de Lectura Manga On-line:

Keroro (ケロロ軍曹, Keroro Gunsō) és una comèdia de ciència ficció de manga i anime. Està basada en el manga Keroro Gūnso, de Mine Yoshizaki.

El manga fou publicat a Japó per Kadokawa Shoten, i a Espanya per Norma Editorial.

A Japó està tenint molt d’èxit i ja s’han produït 4 pel·lícules i més de 300 episodis.

L’anime està produït per Sunrise i emès per Animax i TV Tokyo.
El 9 de setembre de 2007, la Televisió de Catalunya va emetre el primer capítol en català.



Argument

La sèrie tracta sobre la invasió d’una colla de granotes extraterrestres provinents del planeta Keron. Aquests han estat abandonats per la seva nau i s’allotgen a casa d’uns humans (pokopenians), causant-los, així, un gran terrabastall. Sempre parlen dels plans de conquista, però al final queden en res, ja que pensen més en divertir-se que en la propia invasió. En diverses ocasions aconsegueixen portar a terme part del pla, però al final, per una cosa o una altra, ho abandonen o no s’aconsegueix.

Durant la seva estança a la terra, extraterrestres i humans viuen plegats diverses situacions i anècdotes absurdes d’allò més divertides.

Imatge basada en el manga Keroro, de Mine Yoshizaki


Personatges

Els keroronians de la colla d’en Keroro són:

  • Sergent Keroro: És el protagonista de la sèrie. En Keroro, que és verd i és qui sembla més una granota, és el sergent de la tropa. El seu símbol és una estrella i el seu casc és groc.
  • Recluta Tamama: És el segon d’aparèixer a la sèrie. És de color negre i té una cua que recorda a un capgròs. El seu símbol és una placa de conductor novell japonesa i el casc de color groc. És el recluta de la tropa keroro, o sigui, el menys important.
  • Caporal Giroro: És el tercer d’aparèixer a la sèrie i és el més violent de tota la tropa. És de color vermell i té un cinturó que li dóna més força i precisió perquè a dins porta la foto de la seva estimada. El seu símbol és una calavera i té el casc de color granat. És el caporal de la tropa.
  • Alferes Kururu: És el quart d’aparèixer a la sèrie. És de color groc i té uns cascos i unes ulleres de cul de got. El seu símbol es una espiral(el símbol del virus) i té el casc de color taronja. És l’alferes de la tropa Keroro i a més a més és informàtic i inventor de la tropa.
  • Soldar de tropa Dororo: És l’últim d’aparèixer. És de color blau cel i sempre va amb un mocador tapant-li la cara i una katana. El seu símbol és una estrella ninja i té el casc de color gris.

Els pokopenians són:

  • Fuyuki Hinata(日向冬木 Hinata fuyuki): En Fuyuki és un noi pokopenià de notes normals i negat per als esports, obsessionat amb el paranormal, la qual cosa provoca que s’esforci al 100 per 100 en el seu "hobby"; en el món paranormal ja és bastant important i ha desmantellat diverses teories sobre ovnis. Al començar la sèrie tenia 12 anys i estava a punt d’acabar la primària. Té els cabells negres i els ulls també. El seu nom vol dir arbre d'hivern.
  • Natsumi Hinata(日向夏美,Hinata Natsumi): És la germana gran del Fuyuki, i es podria dir que es contrari del seu germà. Es una excel·lent estudiant i esportista. El seu nom vol dir bellesa d’estiu.
  • Aki Hinata(日向秋, Hinata Aki): És la mare dels germans Hinata, es una editora molt famosa de manga que es nega a acceptar un augment. El seu nom significa tardor.
  • Momoka Nishizawua(西澤桃華, Nishizawa Momoka): És una noia de cabells blau cel i multimilionària. El seu nom vol dir préssec.



Per a més informació:
Compte, pot contenir informació espòiler de la sèrie!



Fins aviat!
Núria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digue'n la teva!