dimarts, 24 de maig del 2011

El meu personatge preferit...

El meu personatge preferit és la Lust… o també anomenada Luxúria.

Imatge basada en el manga Fullmetal Alchemist de Hiromu Arakawa

M’agraden molt els personatges femenins de les històries shonen que tenen una intervenció d’igual a igual amb els protagonistes. Són dones que per la seva intel·ligència i força poden rivalitzar i/o ajudar a l’heroi megapoderós de la història.
Imatge del manga Fullmetal Alchemist de Hiromu Arakawa

La Lust es presenta com un homuncle amb forma de dona, que té un paper força actiu en la lluita gràcies al seu poder: la llança definitiva; que li permet allargar els dits tan com vulgui i afilar-los. A més a més, m’atreu molt el seu paper de recol·lectar informació, no saps com però sempre està allà per assabentar-se de tot el que passa.

El paper de la Lust varia segons si es parla del primer anime o del manga (o segon anime). En el primer cas s’explica el seu origen i té un paper més basat en la lluita, mentre que en el còmic es remarca més la seva intervenció com a informadora. Tanmateix, en els dos casos la intel·ligència i el poder de la Lust queden àmpliament demostrats. És realment una dona perillosa, que no els hi posa les coses fàcils als protagonistes de FMA.

Imatge basada en el manga Fullmetal Alchemist de Hiromu Arakawa

Núria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digue'n la teva!