dimarts, 7 de juny del 2011

Q2: Yotsuba

Hola a tots!!

Ja teniu aquí el segon qüestionari de ¡Yotsuba!, que inclourà unes preguntes sobre el segon volum d'aquesta sèrie.

  1. Pregunta visual:
    A la Miura, l'amiga de l'Ena, li agraden molt els esports. Podries dir algun equip preferit?
     
  2. Pregunta argumental:
    La Yotsuba ha començat la seva venjança per la suposada mort del seu pare i d'en Jambo. A qui s'enfronta amb la seva pistola? En surt vencedora?
     
  3. Pregunta frikie:
    L'Asagi acaba d'arribar d'unes vacances, a on ha anat de viatge? Què en podríes dir d'aquest lloc?

Imatge del manga ¡Yotsuba! de Kiyohiko Azuma


Per anar bé, recordeu que hauríeu de respondre a aquest qüestionari abans del dia 15 de juny, ja que el dia 14 es penjarà el tercer qüestionari de ¡Yotsuba!.



Animeu-vos a participar!!


Núria

2 comentaris:

  1. 1- L’equip de básquet dels Lakers


    2- S’enfronta a tota la família dels seus veïns, les tes germanes Ena, Fuuka i Asagi i la seva mare, tot va be fins que li ariva l’hora a la Asagi, primer se li acaba l’aigua ( munició) i després un cop repostada, la assagi li pren l’arma i buida el cargador sense pietat sobre la Yotsuva.


    3- Okinawa, Aixi sense mes, no se res, el nom em sona molt d’altres series i animes. Però no sabria dir... o sigui k buscaré informació jejeje
    La prefectura de Okinawa (沖縄県 Okinawa-ken?, okinawense: Uchinā) es la prefectura más austral de Japón y comprende una serie de 160 pequeñas islas (de las cuales sólo 44 están habitadas)1 que se encuentran en la parte sur de las islas Ryukyu, un archipiélago al suroeste de la isla de Kyushu y al noreste de la isla de Taiwán y que integra la región de Kyushu. Esta prefectura es conocida por tener una historia y una cultura diferente a la del resto del Japón, ya que antiguamente era un reino independiente; asimismo por su geografía y ambiente que se distinguen radicalmente de las islas principales. En esta prefectura se habla mayoritariamente el japonés, aunque un porcentaje de la población (sobre todo ancianos) hablan las lenguas ryukyuenses, una familia de lenguas que tienen parentesco con el japonés, pero que no son considerados como dialectos. También es famosa por ser la cuna del Karate y del Kobudō
    Se subdivide en 11 ciudades (市 -shi) y 5 distritos (郡 -gun) subdivididos en 11 pueblos (町 -chō o -machi) y 19 villas (村 -son o -mura). La capital de la prefectura es la ciudad de Naha, con algo más de 300.000 habitantes y que es el centro cultural, político e histórico de la prefectura. La mayor parte del territorio y de la población se concentra en la isla de Okinawa, aunque también existen otras islas importantes como Miyako-jima, Iriomote e Ishigaki.

    ResponElimina
  2. PREGUNTA VISUAL:
    A la Miura li agrada el basquet (pels Lakers, pàg. 61) i el beibol (pels Dodgers, pàg. 150).

    PREGUNTA ARGUMENTAL:
    S'enfronta als veïns: mare, Ena i Fuuka. Però quan arriba a l'Asagi se li acaba la munició. Desgracidament, quan té la pistola a punt, l'Asagi la sorprén amb un contraatac i la deixa sense arma i ataca a la Yotsuba.

    PREGUNTA FRIKIE:
    Okinawa és el lloc que es fa menció en diversos manga, com Blood+. Però segur que n'hi ha més. Si sabeu d'algun manga on aparegui Okinawa... escriviu-ho!!
    Per a obtenir informació de la prefectura d'Okinawa, podeu consultar qualsevol enciclopedia o la wikipedia: http://es.wikipedia.org/wiki/Prefectura_de_Okinawa

    ResponElimina

Digue'n la teva!