dimarts, 8 de març de 2011

Q2: FMA

Hola a tots!

Ja teniu aquí el segon qüestionari de Fullmetal Alchemist, que inclourà unes preguntes sobre el segonvolum d'aquesta sèrie.

 1. Pregunta visual:
  Quin és el titular del diari que llegeix la Lust?
 2. Pregunta argumental:
  Quin són els "ishvalíes"?
 3. Pregunta frikie:
  Quins són els 3 principis bàsics de l'alquimia?
Imatge basada en el manga Fullmetal Alchemist de Hiromu Arakawa


Per anar bé, recordeu que hauríeu de respondre a aquest qüestionari abans del dia 16 de març, ja que el dia 15 es penjarà el tercer qüestionari de FMA.

Animeu-vos a participar!!

Núria

3 comentaris:

 1. 1-
  2-Habitants de les terrers de l'est i que adoraven a un deu anomenat isvalha.

  3- creació, destrucció i recreació

  ResponElimina
 2. 1-British haval commander murdér.

  2-Es el nom que reben els habitants d’un poble de las terres del est que adoraven a un deu anomenat Ishvali. Fa 13 anys que un comandant de l’exercit va mata a trets a un nen Ishvali i això va desencadena en una guerra civil, la revoltar va anar creixent i finalment l’exercit va envià els alquimistes coma a armes els quals van arrasa Ishval.
  Els Ishvalis es diferencien físicament per tenir la pell morena i els ulls vermells.

  3-La comprensió, destrucció i creació.

  ResponElimina
 3. Aix, les respostes havien de sortir ahir... sorry!! :)

  PREGUNTA 1:
  Tal com es diu a la pàgina 147, la Lust està llegint un diari, que té com a titular "British haval commander murder".

  PREGUNTA 2:
  Tal com s'explica a les pàgines 129-130, "Los ishvalíes eran un pueblo que habitaban en las tierras del este y que adoraban a su dios, al que llamaban Ishvala. Fueron habituales los conflictos con los pueblos vecinos por cuestiones peligrosas... Hace 13 años, cuando un comandante del ejército mató a tiros a un niño ishvalí, que desató una revuelta popular que derivó en una guerra civil. Los brotes de violencia se fueron sucediendo en un lugar y otro hasta que la revuelta se extendió por todas las tierras del este. Después de 7 años de conflicto bélico, el ejército inició una nueva campaña militar... y mandó al frente a los alquimistas nacionales, que arrasaron Ishval. En el fondo sirvió para comprobar su potencial bélico. Se emplearon muchos alquimistas como armas de guerra.".
  I efectivament, aquest poble es diferencia fisicament per tenir la pell morena i els ulls vermells!! Ojo al detalle!! :)

  Si sabeu d'alguna cosa més sobre els ishvalíes, no us talleu!!

  PREGUNTA 3:
  Tal com expressa Alex Louis Armstrong en la pàgina 115, "Los tres principios básicos de la alquimia son la "comprensión", la "destrucción", y la "recreación"".

  ResponElimina

Digue'n la teva!