dimarts, 1 de març del 2011

Q1: FMA

Hola a tots!!

En breu tindreu la presentació de la sèrie, però de moment... ja teniu aquí el primer qüestionari de Fullmetal Alchemist, que inclourà unes preguntes sobre el primer volum d'aquesta sèrie.

  1. Pregunta visual:
    L'edward mostra un objecte per identificar-se com a alquimista nacional. Quin és aquest objecte?
  2. Pregunta argumental:
    Els germans Elric van fracasar en el seu intent de trasmutació humana. Però... a qui volien resuscitar? I quins van ser els sacrificis que van tenir que afrontar els dos germans per haver realitzat una transmutació humana?
  3. Pregunta frikie:
    Quins són els ingredients que farien falta per a resuscitar a una persona humana adulta?

Imatge del manga Fullmetal Alchemist de Hiromu Arakawa

Per anar bé, recordeu que hauríeu de respondre a aquest qüestionari abans del dia 9 de març, ja que el dia 8 es penjarà el segon qüestionari de FMA.

Imatge del manga Fullmetal Alchemist de Hiromu Arakawa


Animeu-vos a participar!!

Núria

3 comentaris:

  1. 1. Un rellotge de Butxaca amb l'anagrama del generalissim gravat a la tapa.

    2. Volien ressuscitar a la seva mare però l'Alphonse va donar tot el cos i l'Edward la cama i aquest per recuperar l'anima del seu germà, va donar el braç dret a canvi i la va unir a una armadura.

    3.agua, carbo, amoniac, cal, fosfor, sal nitart de potasi, fluor, ferro, silici,sofre.

    ResponElimina
  2. 1- Un rellotge de plata amb el símbol dels Alquimistes Nacionals.

    2- Volien ressuscitar a la seva difunta mare, L’Edward va perdre la seva esquerra, L’Alphonse va perdre tot el seu cos, L’Edward va donar el seu braç dret per pogué lligar e seu germà Alphonse a una armadura i així no perdre’l a ell també.


    3- 35 L Aigua, 20 Kg Carboni, 4 L Amoníac, 1,5 Kg Calç, 800 G Fòsfor, 250 G sal, 100 G Nitrat, 80 G Sulfur, 7,5 G Fluor, 5 G Ferro, 3 G Silici, i 15 ingredients mes en petites quantitats.

    ResponElimina
  3. Pregunta 1: A la pàgina 115, l'Edward mostra "un reloj de oro con el escudo del generalísimo sobre un hexagrama" com a objecte identificador d'alquimista nacional.

    Pregunta 2: A la pàgina 62 l'Alphonse explica que: "durante la transmutación mi hermanito perdió la pierna izquierda. Yo perdí todo el cuerpo. Después me quedé inconsciente. Cuando abrí los ojos lo primero que vi fue esta armadura y, en medio de un charco de sangre... A pesar de haber sufrido la pérdida de la pierna izquierda dio el brazo derecho a cambio de salvar mi alma y la transmutó dentro de esta armadura". Aquestes són les conseqüències que tingueren que afrontar els dos germans per intentar resuscitar a la seva estimada mare.

    Pregunta 3: Tal com s'explica 19, els ingredients són: "35L de agua, 20KG de carbono, 4L de amoníaco, 1,5KG de cal, 800G de fósforo, 250G de sal, 100G de nitrato, 80G de sulfuro, 7,5G de fluor, 5G de hierro, 3G de silicio y otros 15 ingredientes en pequeñas cantidades...". Però falla alguna cosa que els cientificis no han pogut resoldre.

    ResponElimina

Digue'n la teva!